Waar is mijn geld veilig?

Consumenten die op zoek zijn naar  meer zekerheid en meer informatie kunnen sinds kort terecht op de website www.watmetmijngeld.be van Citibank.

Op deze speciaal opgerichte website krijgt de consument een overzicht van de meest gestelde vragen waarop 3 professoren objectief antwoord geven.

Enkele veelgestelde vragen volgens Citibank zijn:

? Moet ik een huis kopen of huren? 
? Waar is mijn geld veilig? 
? Wat gebeurt er met mijn lening als ik mijn job verlies? 
? Hoe zeker is pensioensparen?

Via deze site wordt ook aan de consument meegegeven welke vragen hij moet stellen aan zijn bankier:
? Kan ik mijn geld best spreiden over verschillende producten?
? Hoe moet ik reageren op de beursmarkt? Verkopen of kopen?

Citibank probeert hiermee zijn rol als bankier tenvolle te vervullen en wil met deze campagne de consument in alle objectiviteit  informeren.

Meer info

De website van Citibank

De website www.watmetmijngeld.be

Bron

Persdienst Citibank

Nieuwsberichten bookmarken.

Elk nieuwsbericht op deze website bevat nu een bookmark-knop om deze pagina aan je favorieten toe te voegen of te delen met anderen. Je kan dit door dit nieuwsbericht toe te voegen aan je favorieten in je browser;een link naar het artikel te versturen naar het emailadres van een kennis of door deze link toe te voegen op een social bookmarking website. Social bookmarking websites laten je toe om je favoriete links op te slaan op het internet en te delen met anderen.Ook kan je van op om het even welke computer je links oproepen. Al deze sites zijn gratis, maar je dient je meestal wel te registreren.Als je dus een interessant artikel leest op bankshopper.be kan je het op deze manier signaleren aan anderen.

 Bookmark and Share

©Bankshopper.be